Jobba hos oss

Marklagret har en stark tillväxt och söker ständigt kompetenta medarbetare inom försäljning mot våra entreprenadkunder och drivna personer som vill jobba med leveranser och utkörningar med kranbil. Vår långsiktiga ambition är att vara klart bäst inom vår nisch både vad gäller kundnytta och i vår roll som arbetsgivare. Saknar du utmaningar och utveckling i din nuvarande roll, samtidigt som du har en hög leveranskapacitet och stort kontaktnät är vi säkra på att vi kan ge dig en spännande arbetsplats och betydligt mer frihet att göra ”marknadens bästa jobb”, än hos någon av våra större konkurrenter.

Kom gärna in med en intresseanmälan om du känner dig nyfiken på vad ett jobb hos oss skulle kunna innebära.

Ansökningar och intresseanmälan skickas till info@marklagret.se

Lediga tjänster

Företagssäljare med VA och Grunder som specialitet

Vi söker en företagssäljare till Marklagret i Knivsta. Vi levererar VA-material, grundsystem och Infra till våra Entreprenadkunder i Mälardalen. Vi är ett ungt företag med stora ambitioner, både affärsmässigt och när det gäller vår roll som arbetsgivare. Vi positionerar oss som en kompetent uppstickare i Stockholm/Uppsalaregionen, med en unik service och logistik. Vi har ett brett lagersortiment och kan alltid klara kompletta leveranser från lager.

Jobbet innebär en kombination av inne- och utesälj, där fokus är nykundsbearbetning. Vi ser att du har ett starkt driv och en hög ambitionsnivå, samtidigt som du ska tycka det är roligt med nya kontakter och införsäljning till nya kunder. Vi förutsätter att du har specialistkunskaper inom något av våra nyckelområden: VA, grunder eller infra, och vill utvecklas professionellt.

Vi kan erbjuda en hög frihetsgrad och spännande utvecklingsmöjligheter för dig med rätt bakgrund och som värdesätter det mindre företagets flexibilitet och snabbhet. Hos oss har du rätt förutsättningar och mandat, att fatta beslut och göra affärer som ger kundnytta och samtidigt driver vår verksamhet framåt. Vi vill helt enkelt vara bäst på det vi gör, samtidigt som vi ska vara en attraktiv arbetsplats.

Ansökan skickas till: info@marklagret.se

Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, då vi kommer att påbörja rekryteringsprocessen direkt när ansökningarna kommer in.