Köpvillkor

När du lagt en beställning på marklagret.se träffas ett köpeavtal mellan dig och Marklagret i Sverige AB. Vi skickar en orderbekräftelse till din e-postadress och reserverar oss för eventuell slutförsäljning. Vi säljer bara till personer över 18 år och förbehåller oss rätten att neka en order.

Vi debiterar en expeditionsavgift som finns angiven i kassan och är en kostnad som täcker vår hantering och emballage. Våra priser visas kan visas både exklusive och inklusive moms, beroende på hur du som kund väljer att visa våra priser.

Vi reserverar oss före eventuella skrivfel och uppenbart felaktiga priser.

Vi erbjuder betalning via Svea Webpay eller Direktbetalning via din internetbank. Eventuella återbetalningar görs som återinsättning på det betalkort som användes vid beställning, eller till angivet bankkonto.

Inga ersättningar ges för kostnader som uppstått för kund pga leveransförseningar, saknat gods eller andra fel i beställningen.


Ändring av beställning eller avbeställning

Kontakta vår kundservice snarast efter beställning för eventuella ändringar eller avbeställning. Är leverans påbörjad eller ordern plockad kommer du debiteras den faktiska merkostnad som vårt nerlagda jobb inneburit.


Reklamationer

Om levererade varor skulle vara skadade, felaktiga, saknas eller på annat sätt inte uppfylla angiven specifikation ber vi er reklamera varan via kundservice@marklagret.se så byter vi ut varan när felaktigheten bekräftats. Fellevererade eller felaktiga varor får inte monteras/användas för då anses man som köpare ha godkänt sin leverans. Ta gärna ett foto och bifoga vid reklamationstillfället.


Returer

Konsument

Som konsument har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från mottagandet av varan. Meddela oss via kundservice@marklagret.se så planerar vi hur returen ska ske. Vid ångerrätt bekostar du som kund den faktiska returfrakten, där vi vid kranbilshämtning debiterar 900 :-/ timme och för Lätt Lastbil 600:-/timme för nerlagd tid. Vi tillämpar distans- och hemförsäljningslagen, samt konsumentköplagen. Varan ska returneras i likvärdigt skick som den levererades och vid avvikelser gör vi ett returavdrag för den eventuella värdeminskning som orsakats. Vi återbetalar beloppet senas 14 dagar efter att varan anlänt till vårt lager med samma betalningsmetod som du använde vid köpet. Du kan givetvis ombesörja returen själv till vårt lager i Knivsta.

Företag

Som företag har du rätt att returnera varan om köplagen ger den möjligheten, alternativt att vi godkänner retur av varan. Vi gör då ett returavdrag på 25% av varans värde och därtill tillkommer kostnad för returfrakt, alternativt att man ombesörjer returfrakten själv.

kundservice@marklagret.se
Välkommen att kontakta oss vid frågor

018-500 900
V. 29-30 jouröppet 7:00-15:00