Leveransinformation

Vi har i startskedet av vår e-handel begränsat e-handelsleveranser till Uppsala, Västmanland och Stockholm Norrort. Vi levererar inom 10 arbetsdagar och varor som hämtas på vårt lager levereras inom 3 arbetsdagar.

Vi levererar allt gods lossat i huvudsak med egna bilar och vår frakt är anpassad för större leveranser och skrymmande gods, vilket tyvärr betyder att enstaka artiklar ej är ekonomiskt att få levererat av oss.

Vi meddelar leveransdag 1-2 dagar före leverans och tidsspann för leverans dagen innan. Våra leveranser kommer dagtid, vardagar om inget annat meddelas.

Följande gäller för leverans:

  • Leverans sker till tomtgräns och lossas bredvid levererande fordon.
  • Vi förbehåller oss rätten att stryka varor som är ej levererbara pga saldofel eller felaktigheter i varan och meddelar givetvis avvikelser i grundorder.
  • Du som kund ska finnas tillgänglig vid leverans och ansvarar för mottagningskontroll av varan innan den kvitteras (dvs att varan är hel). Det finns alltid en risk att varan kan vara transportskadad och då ska det noteras på fraktsedeln och omgående meddelas på kundservice@marklagret.se så att vi kan åtgärda felet så snart det är möjligt. Är varan skadad får du inte använda varan om den ska vara reklamerbar.
  • Du ansvarar som kund för rätt angiven leveransadress, rätt telefonnummer och farbar väg för lastbil med släp, samt möjlighet att vända ekipaget. Du är betalningsansvarig för eventuella merkostnader som kan uppstå pga felaktiga uppgifter som leder till omlastning, extra tidsåtgång, bärgning etc.
  • Leverans till öar utan broförbindelse görs ej. Lossning kan ske på angiven adress/terminal på fastlandet.
  • Kostnad för frakt står på din orderbekräftelse.
  • Om du ej är anträffbar vid leveranstillfället debiteras du för merkostnaden för en bomkörning, vilket den sammanlagda körtiden x timkostnad. Hämtar du ej ut varan från utlämningsställe debiteras du för returfrakt.

kundservice@marklagret.se
Välkommen att kontakta oss vid frågor

018-500 900
V. 29-30 jouröppet 7:00-15:00